Січневі доходи бюджетів місцевих громад склали 383 мільйони гривень податків

4 года назад 0

За січень 2020 року надходження до бюджетів місцевих громад Херсонщини сягнули 382,7 млн. гривень. Платники податків перерахували до місцевих бюджетів на 10,5%, або на 36,4 млн. грн. податкових платежів більше ніж торік. Це складає 60,5% від загальних надходжень зведеного бюджету. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Більшу половину з них -232 млн. грн. або 60,6% отримали органи місцевого самоврядування на території обслуговування Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (Херсонська, Білозерська, Голопристанська, Олешківська та Каланчацька інспекції).

Для соціально — економічного розвитку своїх територій платники Новокаховського управління сплатили 113,1 млн. грн., Генічеського управління 37,6 млн. гривень.

Для створення сприятливих умов розвитку бізнес-середовища податкова служба області у співпраці з керівниками територіальних громад Херсонщини продовжує активну роботу по легалізації підприємницької діяльності та найманих працівників, офіційне працевлаштування яких суттєво впливає на доходи бюджетів місцевих громад.