Слідчі обласного главку поліції направили до суду обвинувальний акт стосовно отримання неправомірної вигоди посадовцем однієї з сільських рад на Херсонщині

4 года назад 0

Нагадаємо, що в серпні минулого року в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України був задокументований факт отримання неправомірної вигоди посадовою особою однієї з сільських рад Великолепетиського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Слідчі затримали посадовця під час одержання частини суми — 10000 гривень, які він отримав, у якості благодійного внеску, на рахунок підконтрольного йому підприємства за відновлення водопостачання до молокоприймального кооперативу.

За словами заступника начальника слідчого управління поліції Херсонщини Віктора Баранецького, після проведення слідчих дій та збору необхідних доказів чоловікові було повідомлено про підозру. Наразі слідчі обласного главку поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області направили до суду обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.