Стан протипожежної безпеки на контролі обласної ради – Оксана Рукавішнікова

4 года назад 0

Заступниця голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова провела робочу нараду з питання щодо стану дотримання керівниками закладів, установ та підприємств обласного підпорядкування вимог протипожежної безпеки.

Управлінню розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату Херсонської обласної ради поставлено завдання ретельно вивчити стан виконання приписів органів ДСНС України з протипожежної безпеки усіма закладами, установами та підприємствами, що знаходяться у власності ХОР. Якщо будуть встановлені факти не виконання приписів, то мають бути з’ясовані причини.

Фахівцям управління доручено проведення аналізу проєкту обласного бюджету на 2020 рік, поданого Херсонською обласною адміністрацією до обласної ради, на предмет передбачення необхідного фінансування на забезпечення протипожежних заходів. Також управління має провести аналіз обґрунтованості визначення необхідних сум бюджетного фінансування, аналіз цінових пропозицій підприємств, що мають ліцензію на встановлення автоматичних систем протипожежної сигналізації. За результатами проведеної роботи Херсонська обласна рада сформує пропозиції до проєкту бюджету по видатках на 2020 рік на впровадження заходів з посилення протипожежної безпеки.

Підготовлена аналітична інформація буде використана під час розширеної наради, яку ініціює Херсонська обласна рада, за участі представників територіальних органів ДСНС, ХОКАРС з відповідного питання.