Створено інформаційний Банк тимчасової зайнятості для молоді Херсонщини

6 лет назад 0

Херсонська обласна служба зайнятості щороку вивчає потребу роботодавців у тимчасових роботах, щоб запропонувати її херсонцям, значну кількість яких можливо використовувати для вторинної зайнятості студентської молоді. Чимало молодих людей, розмірковуючи про літо, мріють насамперед про можливість не тільки відпочити, але й підзаробити. Це можливо здійснити за допомогою інформаційного Банку тимчасової зайнятості.

«Потреба роботодавців в тимчасових працівниках на сьогодні складає понад 200 робочих місць, з них 56 вакансій з наданням житла та харчування. Здебільшого це роботи в рекреаційних зонах області з обслуговування відпочиваючих та у сільському господарстві. Заробітна плата, яка пропонується роботодавцями становить від 3723 грн. до 8000 грн. Тож вакансії є. Звертайтеся до найближчого центру зайнятості та використовуйте можливість тимчасової зайнятості у літній період», — розповіла заступник директора Херсонського обласного центру зайнятості Наталія Португальська.

Банк потреби в тимчасових працівниках вже сформовано та розпочато роботу з підбору працівників для виконання таких робіт. Інформація про потребу в працівниках поновлюється двічі на місяць.