Світло є, підприємства працюють, порядок охороняється, — голова Голопристанської громади на Херсонщині, — ВІДЕО

2 года назад 0

Всі населені пукти Голопристанської територіальної громади зараз з електропостачанням, є тепло, працюють лікарні, банки, магазини, комунальні підприємства, школи (в онлайн-режимі). Також виплачується зарплата.

Про ситуацію у Голопристанській громаді розповів її голова Олександр Бабич.

За його словами, зараз здійснюється охорона громад порядку у кожному населеному пункті, причому за громадським порядком стежать самі місцеві мешканці, котрі об'єдналися і здійснюють патрулювання.

Минулої ночі було зупинено 2 порушників — за кермування транспортними засобами у нетверезому стані, автомобілі вилучені. Олександр Бабич закликав земляків, у яких є зайва енергія, використовувати її з користю — допомагати людям, і попередив, що не варто зараз випробовувати на міцність нерви тих, хто охороняє громадський порядок.

Також голова громади повідомив, що магазин АТБ працює і, за домовленістю, надлишок товару передає іншим магазинам.

Сьогодні вже працюють деякі банки, Ощадбанк працюватиме з 16 березня . видаватиме готівку. Бабич наголосив, що готівку можуть видати і у касах магазину АТБ.

Щодо рейсу автобуса Херсон — Залізний Порт запропонував перевіряти цю інформацію, оскільки наміри здійснити такий рейс є, але чи буде він, точно невідомо.

Наостанок голова закликав гуртуватися і пам'ятати, що українці — дуже сильна нація, що ми сьогодні і демонструємо.

Детальніше слухайте на відео: