Торговий агент з Нової Каховки привласнив понад 20 тисяч гривень прибутку фірми-роботодавиці

6 лет назад 0

Упродовж травня-червня 35-річний житель міста Нова Каховка, який працював торговим агентом фірми-поставника продуктів харчування, п’ять разів привласнював денні прибутки. Загалом торговий агент не довіз на фірму понад 20 тисяч гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Чоловік за видатковою накладною отримував товар (ковбаси, крупи, олію, рибу) і розвозив його в магазини. За продукти з ним розраховувались і віддавали від 2500 до 7 тисяч гривень. Але на фірму чоловік повертав лише частину грошей (до тисячі гривень). Інші кошти він привласнив і встиг витратити на власні потреби. Коли керівництво помітило нестачу, то торговий агент швидко звільнився.

Наразі слідчі встановили усі факти його злочинної діяльності. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років)