Ювенальні поліцейські Херсонщини проводять профілактичні рейди по виявленню фактів продажу дітям алкоголю і тютюнових виробів

4 года назад 0

На території Херсонської області працівники ювенальної превенції продовжують проводити профілактичні рейди та нагадують працівникам торгівлі про заборону продажу алкоголю і цигарок неповнолітнім. Про це повідомляється відділ комунікації поліції Херсонської області.

Інспектори вкотре нагадують продавцям магазинів, що за продаж дітям спиртного або цигарок передбачено штраф від 1700 до 6800 гривень. А в майбутньому це може призвести до позбавлення ліцензії на продаж підакцизних товарів. Також поліцейські вручають продавцям спеціальні наліпки «Відповідальність починається з мене».

За словами начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослава Шанька, з початку року його підлеглі виявили 17 фактів продажу неповнолітнім алкоголю і цигарок. На недобросовісних продавців складені адміністративні матеріали за ч.2 ст.156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами».