Відсьогодні з Херсона до Даламана прямим рейсом

6 лет назад 0

Нарешті, рейс Даламан – Херсон став реальним для херсонців та гостей міста. Масштабний проект, над реалізацією якого працювали цілий рік, сьогодні, 24 травня, втілився в життя.

«Це знакова подія для нашої області , – відзначив заступник голови облради Віталій Булюк та додав, – Роботу над відновленням діяльності аеропорту ми розпочали років 7 назад. І щороку відкриваємо нові рейси. Від імені усього депутатського корпусу я хочу подякувати пану Хамді, який в минулому році виступив ініціатором відкриття такого рейсу, хочу подякувати нашим туроператорам, компанії «Bravo», яка на сьогоднішній день є одним із надійних партнерів херсонського аеропорту, депутатам, які з належною увагою відносяться до питань розвитку херсонського аеропорту».

З відкриттям нового рейсу до Туреччини привітав і заступник голови облдержадміністрації Олександр Адамчик, який відзначив справжню командну роботу та подякував за чудовий результат, корисний як для всієї області, так і для кожного її жителя.


«Сьогодні ми проклали безкінечний міст між Херсоном і Даламаном. Це не лише рейс для туристів, це серце, яке з’єднує Даламан і Херсон», – зазначив директор аеропорту «Даламан» Хамді Гювенч та подякував Херсонській обласній раді та Херсонській обласній державній адміністрації за активну співпрацю.

Окремі слова подяки присутні чиновники висловили: авіакомпанії «Bravo Аirways» та генеральному туроператору цього рейсу – компанії «TPG».

Зі свого боку представники цих компаній подякували за довіру та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю. Разом з цим, вони позитивно відзначили стан херсонського аеропорту та подякували за розвиток української авіації.


«Херсонський аеропорт є одним із найкращих в Україні. Повірте, це правда. Мені є з чим порівнювати. Тут всюди чисто, завжди усміхнений персонал, професіоналізм… Видно, що керівник – справжній господар. Ми вже давно працюємо з Херсоном. Раніше були відкриті рейси на Шарм-Ель-Шейх та Анталію. До речі, зараз знов ведемо переговори щодо відновлення цього рейсу. Сьогодні Даламан. Це не останній наш маршрут» , – зазначив представник авіакомпанії «Bravo Аirways» Сергій Поліщук та анонсував про початок продажу квитків на рейс до Любліна, відкриття якого планується на 15-16 червня.

Рейси до Даламана відбуватимуться двічі на тиждень – по четвергах та неділях до 15 вересня. Замовити квитки можна за посиланням http://airport.kherson.ua/