Вихідні у Херсоні: перелік заходів на 1-2 вересня

6 лет назад 0

Літо відшуміло, але це не привід впадати в осінню депресію та занурюватися з головою у рутинні справи. Насолодитися теплими днями й провести час з користю Вам допоможуть цікаві заходи, перелік яких ми підготували.

Дирекція Urban CAD пропонує відзначити День блогу як активні херсонські блогери. Усі бажаючі збираються на території креативного простору встановлюємо проектор і екран та презентуємо свої блоги. Таким чином кожен продемонструє свої навички, та можливо, надихне колег на нові відкриття. Також на учасників очікують креативні сюрпризи. Тусовка розпочнеться о 18:30.

На території Urban CAD влаштують літературний квест. Лісовики, русалки, чаклуни, вовкулаки, приворотне і відворотне зілля, а також таємні літописи. Все це вас чекає, якщо зважитеся зануритися у світ культових романів цього жанру. Вам потрібно буде шукати, варити, нюхати, складати, розгадувати. На останок скуштуєте дивовижну та унікальну Літературну кухню від Ксенії Келеберди. Захід відбудеться 1 вересня о 17:00.

2 вересня у Херсоні триватиме проект "НезвиЧайні посиденьки". До участі організатори запрошують небайдужих містян та креативних особистостей. У рамках проекту кожен матиме змогу змінити Херсон на краще. Незвичайність цієї зустрічі в тому, що учасники розмальовуватимуть сірий паркан в яскраві кольори. Місце зустрічі на розі вулиць Лютеранська і Петра Калнишевського о 16:30.

Бізнес-клуб Вільних людей запрошує херсонців до участі у транс-грі «Філософія щастя». Гра розповість про те, як стати щасливим, як не тільки досягти щастя, а й втримати у власному житті. Як переживати це почуття знову і знову. Як утримати баланс і гармонію. Відчути щастя зможе кожен 2 вересня о 17:00.

Розклад концертів і кіносеансів перегляньте за посиланням.