Владислав Мангер: «Ви – люди з величезним серцем!»

5 лет назад 0

27 грудня із подарунками та вітаннями голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер завітав до КЗ «Херсонський обласний Будинок дитини». Там на нього вже чекали співробітники та вихованці, адже вже понад 10 років Владислав Миколайович є добрим другом закладу.

Наразі в Будинку виховуються 55 діточок із ураженням центрально-нервової системи. Тут вони отримують цілодобовий медичний та психолого-педагогічний супровід, та головне – щиру любов, якої були позбавлені.

«Завжди важко дібрати слів, аби повністю висловити своє захоплення людьми, які створюють тут для дітей справжню домашню атмосферу. Я був набагато старшим, коли залишився сиротою, проте брак батьківської любові назавжди залишився зі мною. Ви – люди з величезним серцем, низький вам уклін за ту божу справу, яку ви робите щодня» , – подякував співробітникам закладу Владислав Мангер.

Напередодні новорічних та різдвяних свят вихователі закладу влаштували для дітей театралізовану виставу із Дідом Морозом, Снігуркою та казковими героями. Діти із задоволенням брали участь у конкурсах та іграх, співали, залюбки танцювали разом з вихователями. А наприкінці всі маленькі глядачі отримали смачні подарунки.


«Тут не зможе працювати людина, яка не любить дітей чи не бажає їм допомогти. Кожен з нас готовий ділитися з ними душею, серцем, любов’ю. І ми щиро вдячні людям, які допомагають нам утримувати заклад у гідних умовах. Радіємо, коли знаходяться для нашої малечі родини. Дай Бог кожній дитині люблячих батьків» , – каже головний лікар закладу Тетяна Карчевич.

Владислав Мангер оглянув хід будівельних робіт в окремих приміщеннях закладу і домовився із головлікарем про подальшу допомогу, адже наразі будівля потребує ремонту даху.