Волонтери доставили до Херсона і Скадовська дефіцитні ліки

2 года назад 0

Великі партії дефіцитного L-Тироксину та інших ліків вдалося доставити волонтерам до громад Херсона та Скадовська.

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомляє телеведучій та волонтер Андрій Шабанов. 

“Після того, як ми, як і десятки інших волонтерських команд, допомогли закрити потреби в ліках столиці, була поставлена нова мета — розширити наш фокус і допомогти жителям інших регіонів, включаючи окуповані території, тому що на останніх взагалі катастрофа. Ліків просто немає”, — пише Шабанов.

Першим ділом, продовжує він, волонтери знайшли партнерів у 7 містах на сході та півдні країни, куди відправили дефіцитний L-Тироксин, і хлопці розпочали видачу препарату локально.

“Потім з'ясувалося, що попит у великих містах поступово задовольняється, однак у маленькі населені пункти ліки все ще доходять насилу. Тоді ми запустили безкоштовну доставку спільно з Новою поштою по 14 областях України”, ділиться інформацією волонтер.

Також він навів графік, згідно з яким у Херсоні та Скадовску відпускатимуться ліки, та поділився іншою корисною інформацією:

Херсон

Локальний партнер у Херсоні – Катя. Їй передали першу партію L-Тіроксину. Каті можна написати сюди: Катерина Шатохіна або зателефонувати за цими телефонами:

  • 0 (66) 990 03 05
  • 0 (96) 064 08 75

Поки що Катя має лише L-Тироксин. Однак цього тижня планують їй передати їй велику партію інших препаратів, яку було куплено завдяки друзям з Таблеточки та пожертвуванням.

Скадовськ

У Скадовську є L-Тироксин та інші ліки. Ліки можна отримати через сімейних лікарів у Скадовській районній поліклініці, телефон реєстратури (05537) 5-24-40.

А також у скадовському кінотеатрі (вул. Сергіївська, буд. 6), де організовано пункт обміну ліками.

10:00 -12:00 для сільських мешканців та 14:00 – 16:00 для містян.

Будь-які питання за цим номером: 066-180 7226.