У 47 школі Херсона побудують стадіон

6 лет назад 0

Свято Першого дзвоника по всій країні знаменує початок нового навчального року. У 2018-му його відзначають у суботу, 1 вересня, або в понеділок, 3 вересня – на вибір керівництва кожного навчального закладу. Учні Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №47 Херсонської міської ради відсвяткували День знань традиційно — 1 вересня. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

600 учнів на урочистій лінійці приймали вітання від своїх вчителів, батьків, а також представників влади області.

Радісну новину про новий великий стадіон учні почули від голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва: «У вашій школі потужна громада батьків. І завдяки їх наполяганням, підтримці міської ради та бажанню самих діток бути здоровими і спритними, ми провели активну роботу із залучення коштів на будівництво великого стадіону у 47 школі, яке розпочнеться вже в листопаді».

З нагоди свята вчитель фізичного виховання, тренер футбольної команди Федір Кузьменко отримав комплект футбольних м'ячів для юних спортсменів.

Також Андрій Гордєєв вручив грамоти за сумлінну працю й особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління заступнику директора з навчально-виховної роботи Хамзаєвій Вікторії та вчительці трудового навчання Місюр Олені.

По закінченні святкових урочистостей школярів запросили на перші у 2018-2019 навчальному році уроки.

Директор закладу Тетяна Галкун побажала учням натхнення та високих досягнень у навчанні, особливо першачкам, а їх аж 85 у трьох класах. Вчитимуться вони за програмою Нової української школи.