У Болгарії під патронатом Юлії Тимошенко відбувся благодійний фестиваль «Назустріч мрії»

7 лет назад 0

З 8 до 18 червня у Болгарії під патронатом Голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко та президента Асоціації «Соціальний захист» Євгенії Тимошенко відбувся XI Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії».

200 дітей з дитячих будинків, шкіл-інтернатів та дітей-переселенців зі Сходу України мали змогу виступити на міжнародній сцені з відомими артистами України – Мілою Нітіч, Мартою Адамчук, Гаріком Бірчою, Євгеном Хмарою, Юрієм Годо, гуртом «Клей Угрюмого», Світланою Тарабаровою та Артемом Гагаріним.

«Назустріч мрії» – це свято добра і милосердя, яке об’єднує талановитих дітей та небайдужих артистів. Ми допомагаємо дітям, незалежно від їхнього соціального статусу, національності або віросповідання, стати повноцінними членами суспільства та реалізувати свій творчий потенціал», – сказала Євгенія Тимошенко під час церемонії нагородження лауреатів фестивалю.

Цього року професійне журі, серед якого Андріс Капіньш, Марта Адамчук, Гешо Любенов, Інга Селіна, Тімур Усманов, Семен Жигалін, Юрій Мілентій, обрало 77 переможців у номінаціях вокал, хореографія та оригінальний жанр у різних вікових категоріях.

Головний приз фестивалю отримав Олексій Самойленко з міста Торецьк Донецької області.


Євгенія Тимошенка нагородила переможця та висловила велику подяку конкурсантам та усім, хто залишився небайдужим до фестивалю дитячої творчості і сприяв його проведенню.

«Впевнена, що ми надовго запам‘ятаємо цей вечір, сповнений атмосферою любові, щирих емоцій, сліз радості та посмішок. Я щиро вдячна тим, хто вже тривалий час підтримує нас, і тим, хто перший раз долучився до нашої справи, – усім, хто подарував дітям свято та допоміг здійсненню їхніх мрій!» – наголосила президент МГО «Назустріч мрії» Ірина Волгіна.

Зазначимо, що за 11 років існування фестиваль вже зібрав тисячі талановитих дітей з усієї України та залучив до розвитку їхньої творчості сотні артистів і діячів культури.