У Херсоні обиратимуть «Маму року»

6 лет назад 0

Приголомшлива подiя цiєї весни! До Мiжнародного дня матерi відбувається ІІ церемонія нагородження «Мама року», що присвячується гарним, нiжним, добрим, дбайливим, надихаючим, стильним, успішним, енергійним і найталановитiшим мамам.

Смiливо обирайте номiнацiю, що найбiльше пiдходить саме вам, заповнюйте анкету та надсилайте заявку на пошту: mama_roku@ukr.net до 22 квітня.

Святкова церемонiя нагорождення вiдбудеться: 6 травня в Обласному палаці молоді (ДКТ).

Деталi за телефонами: 066 144 99 36, 050 552 6574, Номiнацiї:

1. Номінація «ФЕШН-МАМА».

До участі в номінації «ФЕШН-МАМА», запрошуються матусі, для яких слова «мода» і «стиль» — не порожній звук. Ви і ваша дитина завжди виглядаєте гарно і стильно? Тоді ця номінація саме для вас!

2. Номiнацiя "АРТ-МАМА".

А ще я хрестиком вишивати вмію… і чудово в'яжу, шию, малюю, ліплю, фарбую, мастерю і багато чого ще можу. Ні дня без творчості та нових ідей. Все оживає в Ваших руках і стає твором мистецтва. Радi показати свої роботи та поділитися досвідом?

3. Номінація «ФУД-МАМА».

Ваш будинок завжди наповнений ароматами вишуканих страв, що зводять з розуму? У вас багата колекція власних рецептів? Ви готуєте звичайні страви так, що їх хочеться з'їсти разом із ложкою? Тоді номінація «Фуд-мама» — для вас!

4. Номінація «IНСТАМАМА».

Ви мама і ведете цікавий блог в Instagram або в iншiй соцiальнiй мережi, в яких маєте купу захоплючих фото та цiкавих iсторiй? Тоді ця номінація — для вас!

5. Номінація «МАМА ДОБРЕ СЕРДЦЕ». Якщо доброта — ваше головне якість; якщо ви усиновили дитину (або навіть не одну); не можете пройти повз самотнє кошеня; завжди допомагаєте нужденним; працюєте волонтером і т. д., запрошуємо вас до участі. Ми розуміємо, що ви все це робите безкорисливо. Але ми вважаємо, що потрібно розповідати про добрі вчинки звичайних людей — надто багато останнім часом негативу навколо. Ви робите цей світ кращим, так нехай цей світ дізнається про ваші добрі справи!

6. Номінація «ФIТНЕС-МАМА».

Номінація для спортивних мам, якi незважаючи на народження дитини у відмінній фізичній формі. Вітаємо вас із цим! До участі запрошуються не тільки «мами-фiтоняшки», але і всі матусі, хто веде активний спортивний спосіб життя, незважаючи на народження малюка.

7. Номінація «БIЗНЕС-МАМА».

Ви — мама, але ведете власний проект, керуєте бізнесом? Тоді номінація «Бiзнес- мама» — для вас! Поділіться секретом: як вам вдається всюди встигати?

8. Номінація «БАГАТОДIТНА МАМА»

У вас не одна дитина, а кілька? Тоді ця номiнацiя — для вас! Запрошуємо до участі багатодітних мам (з прийомними або своїми дітьми). Розкажіть, як вам вдається справлятися з усіма турботами.

9. Номінація «КРЕАТИВ-МАМА».

Вaс переповнюють креативнi iдеї? Ви сповненi неорденарностi та постiйно щось вигадуєте цiкаве? Ця номiнацiя саме для вас.

10. Номінація "МАМА ПЕДАГОГ".

Ви не тільки мама своїм дітям, але і "класна мама" іншим дітям. Ви педагог, який захоплений своєю відданою справою, і віддається їй цілком.

11. Номінація «ПРОСТО МАМА».

«Просто мама» — це номінація для активних i турботливих матусь. Запрошуємо до участі в цій номінації всіх мам, кому не підходять інші номінації. Бути «ПРОСТО МАМОЮ» — почесно!