У Херсоні патрульні опрацьовують виклики про домашнє насильство

4 года назад 0

Виклик про домашнє насильство отримали патрульні учора близько опівночі. Херсонець повідомляв, що його небіж перебуває в неадекватному стані, провокує бійку, лається. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Один з екіпажів вирушив до багатоповерхівки на вулиці 23-й Східній в Антонівці. Там інспектори побачили двох чоловіків – заявника та його племінника. Обоє перебували напідпитку. Також у квартирі перебувала літня мати громадянина, який зателефонував на лінію "102".

У приміщенні поліцейські помітили ознаки бійки та сліди крові. Плями крові були й на чоловіках, а в заявника – перемотана рука.

Він розповів, що під час сварки небіж схопив ножа та полоснув його по кінцівці. Охоронці порядку надали постраждалому домедичну допомогу. Через лічені хвилини прибула й карета швидкої. Пораненого доправили до лікарні імені Тропіних.

Патрульні затримали іншого учасника конфлікту та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Під час огляду приміщення інспектори виявили й ніж, яким племінник поранив дядька. Також охоронці порядку встановили, що 38-річний херсонець вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Його патрульні доправили до Дніпровського відділення поліції. Там затриманого передали слідчим.