У Херсоні поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні магазину

6 лет назад 0

Злочин стався у Дніпровському районі. Вранці у магазин зайшов чоловік під виглядом покупця і обходив полиці з товаром. Коли він намагався пройти повз касу, то працівник помітив, що чоловік тримав руки під сорочкою. На прохання показати руки, чоловік почав тікати. Під час огляду полиць працівники не дорахувалися кількох шампунів та гелів, після чого викликали поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції затримали підозрюваного через годину і вилучили у нього викрадений товар. Затриманим виявився 34-річний херсонець, раніше судимий за майнові злочини. Він пояснив, що хотів продати товар, а гроші витратити на власні потреби. Поліція перевіряє його на причетність до скоєння інших злочинів на території обласного центру.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).