У Херсоні поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні квартирної крадіжки

6 лет назад 0

В «єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась місцева жителька. Жінка розповіла, що бачила, як невідомий чоловік залазив у вікно на першому поверсі багатоповерхівки. Побачивши її, чоловік втік. Жінка запам’ятала прикмети зловмисника та повідомила поліцейським.

На місце події виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські провели обхід території та побачили підозрілого чо ловіка, який ніс декілька пакетів та коробок. Побачивши поліцейських, чоловік намагався втекти, але був затриманий. Підозрюваного доставили в Дніпровське відділення поліції.

За словами заступника начальника слідчого відділення Дніпровського відділення поліції Дениса Лелюка, зловмисником виявися 44-річний раніше судимий за крадіжки місцевий житель. Під час огляду речей у нього виявили DVD-програвач, ноутбук, жіночі сумки, парфуми та зонти. Попередньо поліцейські з’ясували, що підозрюваний намагався скоїти крадіжку з квартири, але його побачила місцева жителька та він втік. Після чого проник в інше житло в цьому ж районі та виніс усе, що зміг знайти.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка" (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області