У Херсоні відбудеться Великодній Доброярмарок

6 лет назад 0

24 березня у Херсоні обіцяє бути смачним та святковим. Адже у цей день відбудеться Великодній Доброярмарок. Нас дуже легко знайти – зустрічаємось у торгівельному центрі «Фабрика» за адресою вулиця Залаегерсег, 18.

З 10:00 до 19:00 свою продукцію для вас представлять учасники проектів Міжнародної організації з міграції, які одержали обладнання для започаткування та розвитку власного бізнесу. У вас буде можливість познайомитися із гончарами, кондитерами, пекарями, виробниками хенд-мейд прикрас та подарунків, а також з іншими не менш цікавими підприємцями.

Ви зможете поласувати смаколиками та придбати різноманітні дрібнички для дому. Упродовж усього дня для дорослих та дітей будуть проводитися безкоштовні майстер-класи.

На Доброярмарок запрошують Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Посольство Великої Британії в Україні.

Вхід вільний.

Доброярмарок організовує Міжнародна організація з міграції (МОМ) – Агентство ООН із питань міграції – в межах проекту «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні», який фінансується Посольством Великої Британії в Україні.