У Херсоні зловмисник пограбував чоловіка під приводом продажу телефона

5 лет назад 0

Жертвою злочинної махінації став 36-річний житель Херсона. В під’їзді він зустрів знайомого свого сусіда, який запропонував йому купити у нього мобільний телефон. Заявник погодився і продавець попросив підтвердити платоспроможність. Чоловік показав гроші в сумці, а через мить малознайомий вихопив сумку з грошима і втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпілий зателефонував на лінію «102» і працівники Дніпровського відділення поліції спільно з патрульними поліцейськими через кілька годин встановили місцезнаходження підозрюваного і затримали його. Зловмиснику 32 роки і він раніше судимий за злочини майнового характеру. Наразі у його відношенні відкрито ряд проваджень щодо крадіжок та грабежів, поліцейські затримали зловмисника, але за рішенням суду він був відпущений під заставу.

На час затримання у зловмисника залишилося 300 гривень, інші гроші потерпілого він витратив. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років).