У Херсонській міськраді нагородили Почесних громадян міста

6 лет назад 0

Сьогодні відбулось урочисте засідання сессії Херсонської міської ради, на якій були відзначені "Почесні громадяни міста". Нагадаємо, що рішенням минулої сесії міської ради дану відзнаку отримали 4 херсонці — Галина Уманець, Анатолій Марущак, Леонід Ремига та Михайло Милославський.

Засідання розпочалося з живого виконання гімну України народним хором. Міський голова Володимир Миколаєнко привітав усіх з річницею заснування Херсона.

"Коли я вперше очілив місто Херсон, він перестав для мене бути лише парками та вуличками. Тепер я бачу тільки ями, стихійну торгівлю та інші проблеми міста, але я вірю в те, що Херсон попереду чекає новий рік змін на краще", — привітав місто Миколаєнко.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв зачитав привітання, які для міста особисто передав Президента України Петро Порошенко.

"Я вірю, що саме за Херсонщиною стоїть економічний розвиток всієї України. Тому цей день хочу побажати місту процвітання та розвитку, а його мешканцям — міцного здоров'я", — йшлось у привітанні від Порошенка.

Перед нагородженням "Почесних громадян міста Херсон", всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих херсонців, які полягли за незалежність України.

Всі чотири "Почесних громадян Херсона" лише сором'язливо приймали нагороду та дякували херсонцям за довіру. Також вони зазначили, що будуть з гордістю носити цю відзнаку.

"Це нагорода всьому тренерському корпуси Херсона, всім хто розвиває спортивну галузь у нашому місті", — говорить "Почесний громадянин міста Херсон" та заслужений тренер України з гандболу Михайло Милославський.

Також відзнаками міської ради були нагороджені мешканці, які внесли вагомий вклад у розвиток міста — це люди від вчителів, медиків до приватних підприємців, але їх всіх об'єднує любов до Херсона.

Привітати місто та "Почесних громадян Херсона" мали змогу і творчі колективи Херсонщини, які радували всіх присутніх вокальними та танцювальними номерами.

Антон Костюк