У Херсонській області поліцейські зупинили автомобіль з дачними крадіями

6 лет назад 0

Приблизно о 03:00 працівники групи реагування Олешківського відділення поліції під час чергування на виїзді з району помітили на автодорозі підозріле таксі, яке рухалося з порушенням Правил дорожнього руху. Під час його зупинки поліцейські виявили в салоні двох пасажирів. Вони сильно нервували під час бесіди з правоохоронцями. Весь салон та багажник були заставлені дорогими електроінструментами, дротами, запчастинами та посудом, також була рушниця. З’ясувалося, що пасажири вкрали речі з дачного будинку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Олешківського відділення поліції Олександр Коваленко, зловмисниками виявилися двоє братів 40 та 28 років, обидва раніше судимі за крадіжки та шахрайство. Вони жителі Нової Каховки. Поліцейські вилучили викрадені інструменти.

Встановлюється сума матеріальних збитків, завданих потерпілому власнику дачі. Зловмисники перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмисникам може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.