У жителя Голопристанського району поліція вилучила обріз мисливської рушниці

6 лет назад 0

Ввечері в чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонував 30-річний чоловік. Він розповів, що в с. Залізний Порт в нього із обрізу намагався вистрілити місцевий мешканець. Поліцейські терміново виїхали на місце події та вилучили зброю. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Слідчо-оперативна група встановила, що спочатку 62-річний місцевий житель на ринку посварився із дружиною заявника. Жінка розповіла про конфлікт чоловікові. Він сів у машину та поїхав додому до хулігана, щоб поспілкуватися. Між чоловіками також виник конфлікт. Нетверезий пенсіонер забіг у будинок і повернувся на вулицю із обрізом мисливської рушниці. Заявник спробував відібрати зброю і стався постріл.

Як розповів заступник начальника Голопристанського відділення поліції Дмитро Григораш, ніхто із учасників події та інших громадян не постраждав. Зі слів пенсіонера, він знайшов обріз 3 роки тому під час заготівлі сіна та зберігав для самозахисту. Чоловік був затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, а зброя відправлена на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Наразі відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.15 Кримінального кодексу України, статтями 115 та 263 ККУ. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.