У Корабельному районі Херсону доставили допомогу вразливим категоріям містян

2 года назад 0

Станом на 21 березня, вразливим верстам населення в Корабельному районі Херсону було доставлено  28 000 штук яєць та 13 426 тушок курей. Крім цього, 1487 «Мінімальних продуктових наборів Життя» (певний набір продуктів, який складається відповідно до існуючих запасів).

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

Зазначається, що продукти розподіляються між багатодітними сім’ями, особами з інвалідністю, лежачими хворими, біженцями, одинокими особами похилого віку (які обмежені в русі), одинокими матерями в критичних умовах та іншими вразливими категоріями.

Для роздачі залучаються голови 190 ОСББ та 38 квартальних комітетів. 

Кількість осіб, які потребують допомоги та які перебувають на обліку фахівців Корабельного району складає 7 691 (у тому числі 2504 дітей із багатодітних, малозабезпечених, прийомних сімей та одиноких матерів)

Кількість осіб, які потребують допомоги, зокрема особи похилого віку, які перебувають у скрутному становищі, постраждалі внаслідок бойових дій (за списками ОСН, ОСББ, гарячої лінії) – близько 6 000 осіб.

Уточнюється, що представники районної ради опрацьовують всі заявки, які надходять через міський КолЦентр, гарячу лінію Корабельної ради та звернення від голів ОСББ та ОСН.

Водночас увагу мешканців району зверта.ть на те, що фахівці Корабельної районної у місті ради, разом з волонтерськими організаціями забезпечують мінімальним продуктовим набором лише тих представників вразливих категорій населення, хто дійсно немає продуктів та коштів, щоб їх придбати.

"Просимо всіх інших забезпечувати себе необхідним самостійно та допомагати тим, хто мешкає поряд та потребує допомоги. Щоденно в місті працюють магазини та ринки", — йдеться у повідомленні.

З усіх питань, які турбують херсонців, пропонують телефонувати за номером гарячої лінії Корабельного району:

С 8.00 до 15.00

 (0552) 22 32 73.

Цілодобово:  (050) 533 72 91