У населених пунктах Херсонщини відновлюють газопостачання

2 года назад 0

На сьогодні у Херсонській  області газовиками проводяться наступні роботи:

на  вводах в Антонівці за появи  власників; у  Степанівці наразі  відновлено газопостачання 31 споживачу по вул. Шкільній.

Білозерський напрямок: через  пошкодження газопроводу  відключено  424 споживачів  населених пунктів Правдине, Нова Зоря, Таврійське  – поки що доступу для проведення ремонтних робіт немає.

Частково пошкоджені газопроводи у П.Покровському, без газопостачання  462 споживача,  доступу для проведення ремонтних робіт немає.

Олешківський  та   Голопристанський  напрямки: проводяться  технічні та регламентні роботи на  342 газопроводах-вводах, усунуто  54  витоки газу. 

Генічеський  напрямок:  проведено  техогляд 94 газопроводів-вводів середнього тиску, усунуто 10  витоків газу.

Великоолександрівський напрямок:  смт. Високопілля – по   вул. Вокзальна  та Південна проведено відновлювальні роботи, газопостачання поновлено для 70 споживачі.

Любимівка  Нововоронцовського району: без газопостачання  30  споживачів  – доступу для проведення ремонтних робіт немає.

АТ  «Херсонгаз»  цілодобово несе варту для безперебійного  та безаварійного   надання  розподілу  газу  мешканцям  Херсонщини. 

Для  здійснення подальшої сталої роботи  з оперативного ремонту та відновлення газопостачання  у компанії просять підтримати працівників у такий важкий час  та сплатити  за послугу розподілу природного газу.