У Скадовському районі поліцейські затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу

6 лет назад 0

Злочин стався всередині жовтня 2017 року. Вночі четверо невідомих зловмисників проникли на територію одного з фермерських господарств району. Спричинивши охоронцю тілесні ушкодження, вони відібрали у нього 7700 гривень, документацію та незаконно заволоділи мінітрактором. За даним фактом Скадовським відділенням поліції були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» та ч.3 ст. 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили особи підозрюваних та трьох з них затримали. Оперативники отримали інформацію, що в одному з населених пунктів району є трактор, схожий на викрадений.

Власник домогосподарства розповів, що трактор купив у 4 невідомих та описав прикмети продавців. Працівники поліції встановили їх особи. Ними виявилися раніше судимі за майнові злочини жителі району, віком від 35 до 45 років.

Під час проведення обшуку в одного з них була знайдена та вилучена викрадена документація. Троє підозрюваних затримані. Двом із них суд вже обрав міру запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.

Поліція вживає заходів по встановленню місцезнаходження четвертого зловмисника та його затриманню.

Відділ комунікації поліції Херсонської області