У Таврійську поліцейські затримали чоловіка, який наніс смертельне поранення рідному брату

4 года назад 0

Подія сталася вночі у місті Таврійськ біля кафе, де посварилися двоє рідних братів. Під час конфлікту 32-річний чоловік вдарив рідного брата ножем у стегно, після чого втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

25-річного пораненого виявив екіпаж поліції і чоловіка доставили в лікарню, де йому надали першу допомогу. Він був у свідомості і сказав, що його поранив рідний брат. У медзаклад приїхала мати зі фігурантом, який не заперечував своєї провини. Але потерпілий відмовився писати заяву і сказав, що ні до кого претензій не має. Також поранений відмовився від госпіталізації і разом з родичами покинув лікарню. А вранці рідні повідомили, що він помер. Остаточну причину смерті має встановити судово-медична експертиза.

Зловмисник виявився неодноразово судимим за наркозлочини, грабежі та крадіжки. Нині він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.