З Херсона до Даламана – за півтори години!

6 лет назад 0

З Херсона до Даламана – за півтори години! Авіасполучення між нашим містом та турецьким курортом запрацює з 24 травня. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «ВТВ+».

Даламан – потужний транспортний вузол. Звідси відкривається дорога до таких курортів, як Мармарис, Далянь, Фетхіє. Поки що ці курорти в Україні не надто популярні, але вони нічим не гірші від Анталії, Аланії, Белек та Кемера.

«У нас розташовані два з семи чудес Стародавнього Світу. У нас найгарніші бухти у світі. Майже все узбережжя – екологічно чиста територія» , – відзначив директор аеропорту «Даламан» Хамді Гювенч.


Проте, директор херсонського аеропорту Віталій Кучерук каже, що цей напрямок вже користується чималим попитом. Цьому сприяє і цінова політика. Тісна співпраця двох аеропортів з турфірмами дозволила зробити ціни для наших туристів доступними.

«Ми хочемо, щоб всі жителі Херсона побували в Мармарисі. Водночас, ми хочемо, щоб жителі Мармариса їздили до Херсона. Наша кінцева мета, щоб Херсон та Мармарис стали містами-побратимами», – резюмував Хамді Гювенч.

Рейси до Даламана запрацюють 24 травня та працюватимуть двічі на тиждень до 15 вересня: у четвер та неділю.