За добу поліція розшукала двох неповнолітніх дітей

6 лет назад 0

За добу ювенальні поліцейські знайшли 15-річну дівчину з Херсона, яка після сварки з батьками пішла з дому. Неповнолітня і раніше не повідомляла батькам про своє місцезнаходження. Мати розповіла, що донька приблизно о 23:00 вийшла з дому і не прийшла ночувати, вранці теж не повідомила, де знаходиться. Через кілька годин після початку пошуків поліцейські знайшли дівчину у квартирі подруги.

Школярка пояснила, що образилася на батьків і не схотіла знаходитися вдома, тому пішла до подруги і не попередила рідних. Наразі дівчинка вдома. На її матір буде складено адміністративний протокол.

Ще одного неповнолітнього, який посварився з батьками і втік з дому, поліцейські знайшли у бабусі в Білозерському районі. 16-річний хлопець пояснив, що вранці пожалкував про свою втечу і нібито телефонував мамі, але вона не брала слухавку. Нині хлопець знаходиться вдома.

14-річного жителя Херсона після заяви його батьків про зникнення ювенальні поліцейські знайшли у будинку друга. Зі слів хлопця, він не конфліктував з батьками, а просто захотів погуляти без контролю і нагляду. Поліцейські повернули неповнолітнього додому.

Відділ комунікації поліції Херсонської області