Дороги в окупованому Генічеську зробили лише у центрі

2 часа назад 0

У Генічеську, який окупанти називають адміністративним центром Херсонської області, ще торік заасфальтували центральний проспект Миру і кілька вулиць поряд з ним. На інші вулиці окупантам начхати — куратори з Москви, що інколи навідуються у місто, туди не їдуть.

«Чому зовсім перестали грейдувати дороги на неасфальтованих вулицях?  — запитує в одному з окупаційний чатів генічанин Анатолій Б. — Неможливо ні ходити, ні їздити. Зараз вже і техніка є, а дороги у жахливому стані. Жоден пішохідний перехід не намальований на дорозі, знаки у деревах не видно — служби, що відповідають за це, зовсім не працюють. «Не підкажете, куди звернутись, щоб вулицю пройшли грейдером?  — запитав услід генічанин Іван. — Неможливо, яма на ямі. Після дощу взагалі капець».

Інші поскаржились, що на деяких вулицях розмітка пішохідного переходу зовсім стерлась і тепер громадяни переходять вулиці на свій страх і ризик. А от на перехресті Лазурної і Відродження переходи ще видно, але там інша напасть — окупанти змінили пріоритетність проїзду вулиць і тепер там постійно стаються ДТП.

Борис ВИНОГРАДОВ,