Ігор Колихаєв з командою "Нам тут жити" створюють фестивальну мапу Херсона

4 года назад 0

Свята та їх атмосферу завжди творять люди. Херсон вже перетворюється на культурний центр сучасного мистецтва та об’єднує всіх, хто любить наше місто. І це дійсно класно, що Херсон розвивається, виходить на новий рівень та його обирають для проведення масштабних подій, йдеться на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у Фейсбуці.
Ігор Колихаєв разом з командою «Нам тут жити» хоче зробити наше місто одним з найбільших культурних центрів, куди потягнуться гості з усієї України. Вони створюють фестивальну мапу, яку наповнюють яскравими заходами.

Українці відкривають для себе культурний Херсон. У серпні проведено фестиваль на Станіславських скелях, сьогодні Гоголь Fest, фестиваль «Таврія Борщ», Мама фест, менш ніж через тиждень стартує Мельпомена Таврії.
Такі події стають новими точками тяжіння і прославляють наше місто. І головне, демонструють усім, що Херсон перетворюється в місто модерного різноформатного культурного простору.

Запрошуємо всіх херсонців взяти участь у створенні фестивальної мапи. Надсилайте свої пропозиції чи ідеї команді Ігоря Колихаєва: