Колаборант Сальдо вперше після зникнення записав відео і сказав, що працює над «бюджетом»

2 года назад 0

Гауляйтер окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо записав відео, на якому заявив, що перебував під наглядом "серйозних лікарів", а тепер працює над бюджетом області на наступний рік.

Джерело:  Сальда    

Пряма мова Сальдо:  "Якийсь час я не виходив в ефір і ви мене не бачили. Дійсно, я був під наглядом дуже серйозних лікарів для того, щоб поправити своє здоров’я. Але питання, які стосуються організації роботи Херсонської області були завжди зі мною…
"Саме зараз у мене єможливість попрацювати над бюджетом області до кінця року і на наступний рік. Це дуже гарний показник, це серйозна робота, яка приведе до того, що Херсонщина буде процвітаючою, стабільною і ровною".

 
Передісторія:  5 серпня Сальдо був госпіталізований в окупованому Криму, лікарі ввели його у медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ.

Повідомлялося, що Сальдо збираються перевезти до однієї з московських лікарень, оскільки йому стало гірше. За даними російських ЗМІ, лікарі підозрювали, що Сальдо могли отруїти. За іншими даними, він міг перенести інсульт.

Сьогодні у російському сегменті соцмереж та у ЗМІ