На Херсонщині чиновники створюють “масовку” з бюджетників для зустрічі з міністрами та нардепом 

3 года назад 0

На Херсонщині з робочою поїздкою перебувають міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, міністр агрополітики Роман Лещенко та нардеп від партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко.

За інформацією обласної адміністрації, члени уряду та народний депутат мають взяти участь в Форумі представників місцевих громад, який проходить в Новій Каховці. 

В рамках заходу планується виїзд на об’єкти програми “Велике будівництво” та висадка дерев. Як повідомив в соцмережах журналіст Олег Батурин, чиновники на місцях наказали створити для міністрів та нардепа “масовку” з працівників бюджетної сфери. Зокрема, таке розпорядження отримали керівники медзакладів. 

“Сьогодні у Каховському районі побуває міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Заради цього на місцях наказано “створити масовку” і людей у вихідний день в кращих традиціях совка зганяють на робочі місця. Люди злі. Питаю знайомих медсестер, чому, бо, коли вони ще зможуть побачити живого міністра і, може, задати якесь питання. – Та нафіга він нам здався у суботу. Купа ж справ у всіх, нам зайнятись нема чим, чи шо? – обурюються у відповідь”, – пише Батурин.