На Херсонщині на форумі громад агітують за кандидата у народні депутати

3 года назад 0

На Херсонщині у Новій Каховці о 10 ранку розпочався форум представників місцевих громад, на якому агітують за кандидата у народні депутати по 184 округу, чинного голову адміністрації, Сергія Козиря.

Форум місцевих громад був анонсований на сторінці Херсонської облдержадміністрації у Facebook. На нього запросили журналістів.

"Зокрема, участь у заході візьме Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко, Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко та народний депутат України Олександр Корнієнко" — йдеться в повідомленні.
Як повідомляє кореспондент Суспільного Владислав Чеботарьов, біля будівлі, де проходить форум, автобус та ятка з агітацією за Сергія Козиря, як кандидата у нардепи від партії "Слуга народу" по 184 округу.

На форумі місцевих громад першим виступив Сергій Козир як голова облдержадміністрації.
"Ми збудували кілометри доріг, садочки та школи, десятки медичних закладів. Я хочу, щоб цей форум став корисним для кожного з присутніх", сказав Козир.

Під час виступу голова Херсонської облдержадміністрації розказав про стратегію розвитку області та місцевих громад, створену робочою групою.
Голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко зі сцени сказав наступне:
"Ми пишаємось, що в нас є такий потужний кандидат в народні депутати Сергій Козир. Ми дуже чекаємо в Раді Сергія, хочемо, щоб потрапив туди швидше".

Суспільне