Недобитих у Кринках окупантів тепер добивають на Курщині

3 часа назад 0

«Севастополь попрощався з командиром відділення розвідроти Євгєнієм Рулєнковим. Він загинув на Курському напрямку» , — повідомив окупаційний губернатор міста Міхаіл Развозжаєв. Якщо раніше окупант повідомляв про майже всіх загиблих, то, тепер, аби не показувати справжні масштаби, робить це вибірково, публікуючи дані лише про «жирні цілі».

Євгеній Рулєнков, пише фейковий губернатор, народився і виріс в Астраханській області, і відразу після закінчення школи пішов в армію. Служив у 810 бригаді морської піхоти Чорноморського флоту, з якою пізніше підписав контракт. «Рулєнков брав участь у найважчих операціях свого з’єднання: у звільненні Маріуполя, Кринок, а також у боях під Роботиним», — написав «губернатор».

810 бригада, як видно з пропагандистських сюжетів, і досі продовжує воювати у Курській області. Дислокується вона в окупованому Севастополі — у районі Козацької бухти. ДоскладуЗСРФ бригада увійшла ще у 1992році. Окупанти брали участь у першій і другій війнах у Чечні, та також у бойових діях Азербайджані та Грузії, тепер воюють в Україні і, нарешті, на своїй території — у Курській області Росії.

«Прощаємось з нашими захисниками серцем, відриваючи від нього шматочок за шматочком, — написав у Телеграм Міхаіл Развозжаєв. — Але по-іншому не можна» . У тому-то і справа, що можна. Можна і потрібно! Але у Кремлі поки що і не думають з цим закінчувати.

Богдан СТРАЖАК,