Несподівано: херсонський батл «Катерина Гандзюк vs Артем Антощук» матиме продовження у суді

6 лет назад 0

Нагадаємо,у вересні 2017 року керуюча справами Херсонської міської ради оприлюднила свої та чужі фінансові справи та схеми у фейсбук , звинувативши начальника Управління захисту економіки в Херсонській області Артема Антощука у тому, що він вимагає хабарі.

Довгий час сторона, звинувачена керуючою справами, коментарів не давала і не реагувала. Принаймні у публічному просторі. Аж ось — у 2018 році до теми повернулися. Виявляється 14.02.18 о 13:45 у судовій залі буде розглянена справа за поданням А.І. Антощука проти К.В.Гандзюк. Щоправда, і про це загал дізнався зі сторінки керуючої справами мерії. Наводимо фрагмент її допису:

— Випадково дізналася, що в понеділок 5 лютого перше засідання суду за позовом начальника УЗЕ в Херсонській області Артем Антощук до мене. Я так розумію, буде через суд пробувати стягнути з мене належні йому 3% від бюджету міста Херсона.

Звісно, що за збігом обставин я не отримала ані повістки (ні на пошту, ні в SMS), ані можливості ознайомитись з текстом позову, бо суддя Гаврилов Д.В. знаходиться на лікарняному, а документи закрив в сейф. Тому сьогодні я подала заяву про перенесення судового засідання.

Цікаво, що з вересня місяця я досі не знаю, чим закінчилася перевірка фактів, викладених мною публічно щодо систематичного вимагання коштів з боку співробітників УЗЕ від представників органів державної влади та місцевого самоврядування. Пояснення я надавала співробітникам внутрішньої безпеки ще 2 жовтня, але з тих пір все якось заглохло. Ніби була ще якась перевірка, де Артем чи то перевірив сам себе, чи то його перевірили його корєша, але там очікувано з'ясувалося, що він котик, — повністю за посиланням нижче
 

Що ж, пройшло і півроку… Звісно, не справа сторіччя, але цікаво. Й у першу чергу — чи відбудеться засідання, чи буде переноситися? І що з рештою вирішить суд?