Росіяни відкрили поблизу Скадовська меморіал “героям” так званої “СВО”

3 месяца назад 0

На правобережжі Херсонщини триває процес глорифікації російських воєнних злочинців, яких місцеві колаборанти називають “героями СВО”. Чергове сакральне місце для поклоніння ліквідованим в Україні окупантам з’явилось поблизу міста Скадовськ. Меморіалом “героям СВО” стала стара радянська “дошка пошани”, яку просто перефарбували.
Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.
“У селі Михайлівка відкрили Меморіал героям спеціальної воєнної операції. Він з’явився на місці Дошки пошани трудящих, де за радянських часів розміщували фотографії односельців та інформацію про їхні трудові заслуги.

У 90-х роках після розпаду Радянського Союзу традиція була забута, а комплекс закинули. 2024 року було вирішено реконструювати меморіал, щоб увічнити пам’ять про героїв-захисників Вітчизни”, – зазначають росіянии.

На відкриття пофарбованої радянської дошки прибула “еліта” місцевих зрадників. Серед них можна побачити Віталія Булюка та Олександра Дудку, який очолює окуповану Скадовську громаду.

Сам меморіал – це бетонна стела, на якій зображена рядянська символіка та символи російської агресії проти України. На “урочисте” відкриття меморіалу зібралось не більше 20 колаборантів.