Сальдо пообіцяв побудувати на лівобережжі Херсонщини більше житла, ніж там зараз є

2 дня назад 0

Херсонські колаборанти продовжують ставити перед собою до безглуздості амбітні плани, будуючи “на папері” чергові об’єкти нерухомості. Наприклад, так званий “губернатор” лівобережжя області Володимир Сальдо пообіцяв росіянам побудувати на узбережжі моря новий комплекс, площа житлової забудови якого має складати 3,7 мільйона метрів квадратних. Це, між іншим, на мільйон метрів більше, ніж сума площі всіх житлових споруд, що знаходяться на окупованій частині Херсонщини.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“Ми вже визначили 46 земельних ділянок площею 465 гектарів, де незабаром почнеться будівництво 3,7 мільйона квадратних метрів житла” , – розповів Сальдо російським журналістам.

За словами колаборанта, до розбудови Херсонщини вже прагнуть долучитись кілька російських інвесторів. Цікаво, що, за інформацією росіян, нині загальний житловий фонд лівобережжя області становить 2,7 мільйона метрів квадратних. Тобто Сальдо обіцяє побудувати більше житла, аніж є зараз на окупованих територіях. Звісно, це відвертий популізм.

Це не перше фейкове “будівництво” від росіян на лівобережжі області. Ще  було оголошено про розбудову цілого міста на Арабатській Стрілці. Тоді Сальдо заявляв, що, крім житлових комплексів, окупанти щедро обіцяють звести школи, дитячі садки, магазини і всю суміжну інфраструктуру.

Також колаборант оголосив про намір обігнати відбудову зруйнованого росіянами Маріуполя. Як підтвердження початку будівництва, Сальдо демонстрував росіянам приміщення віджатої окупантами Клініки професора Козявкіна, що відкрилась на Арабатській Стрілці задовго до початку повномасштабного вторгнення. З того часу ніяких нових об’єктів у межах “нового міста” поблизу Генічеська не з’явилось.