“Слуги народу” отримали партійні “оскари” та “гарбузи” в Трускавці 

3 года назад 0

Розбір польотів за два роки та нагородження за заслуги та промахи влаштували народні депутати від “Слуга народу” за з’їзді партії в Трускавці. 

Президент України Володимир Зеленський оцінив роботу “слуг” на трієчку з плюсом за п’ятибальною шкалою, повідомляють ЗМІ. До партії в нього є певні питання. Глава держави вважає, що депутатам, насамперед, треба звернути увагу на свою роботу та працювати на місцях, у регіоні, де пройшов обранець, незважаючи на те, “мажоритарник” він чи “списочник”.

Окремих депутатів відзначили в рамках церемонії премії “Слугам по заслугам”. “Відповідальністю року” став Ігор Копитін , який примудрився не пропустити жодного засідання парламенту. “Шаолінем року” обрали Микола Сольського , який провів за трибуною парламенту найбільше часу. 

“Наполегливість року” віддали Галині Третьяковій , яка не здавала своїх позицій, не зважаючи на хейтерів. “Євроінтегратор року” – це Марія Мезенцева , а “Децентралізатор року”Віталій Безгін . “Червоною кнопкою року” стала Людмила Буймістер , яка натискала “проти” під час голосування за принципові для партії законопроекти. “Батько року” , тобто депутат, який дбає про дітей з особливими потребами – Павло Сушко . Галина Янченко забрала нагороду “Інвест-няня року” як голова ТСК з захисту інвесторів. Анастасія Радіна перемогла у номінації “Бджоли проти меду” за найбільш “болючі” для депутатів закони. Данило Гетьманцев , як голова комітету, який провів найбільшу кількість реформ, став переможцем у номінації “Кількість і якість”

Також депутатів нагороджували й у жартівливих номінаціях. Але замість “оскарів” слуги отримували “гарбузи”. “Чим би депутат не тішився” – у такій номінації переміг Жан Беленюк за сон під час засідання парламенту, У номінації “Трохи по-мобільному” переміг Михайло Радуцький за листування в месенджері. “Цитати великих людей” – тут переміг дует Давида Арахамії та Олександра Корнієнка за розмову про сосни. У номінації “18+” переписка про матрац принесла перемогу Галині Третьяковій . Номінація “Що це було” – за законопроект про напівпровідники відзначили Роксолану Підласу . Й у номінації “Турбо жим-жим” переміг депутат-ресторатор Микола Тищенко .