Відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу аплікацій «Україна – мій рідний край»

7 лет назад 0

20 квітня 2017 року у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Херсонській області відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу аплікацій «Україна – мій рідний край», який проводився з 13 лютого по 14 березня цього року серед вихованців дошкільних навчальних заклаладів. Організаторами виступали управління освіти Херсонської міської ради та Головне територіальне управління юстиції у Херсонській області.

На конкурс було подано 129 робіт. За допомогою членів сім’ї маленькі українці власними руками створювали неповторні аплікації. Подані на конкурс роботи відрізнялися змістовністю, творчим підходом та оригінальним авторським задумом у виготовленні, різноманітністю використаних матеріалів та високим проявом патріотичного змісту.

Журі дуже складно було виявити найкращі роботи, та все ж після тривалих дебатів визначили переможців:

— І місце посіли: Ладика Анна, вихованка Херсонського ясла-садку №31 комбінованого типу Херсонської міської ради та Маслова Юлія, вихованка Херсонського ясла-садку №80 комбінованого типу Херсонської міської ради

— ІІ місце: Дячков Назар, вихованець Херсонського ясла-садку №87 Херсонської міської ради та Творча група вихованців гуртка «Умілі рученятка» Херсонського ясла-садку №18

— ІІІ місце: Пономаренко Злата, вихованка Херсонського ясла-садку №27 Херсонської міської ради та Саленко Дар'я, вихованка Херсонського дитячого садку № 3 Херсонської міської ради, яка посіла ІІІ місце у конкурсі «Україна – мій рідний край» серед вихованців дошкільних навчальних закладів міста Херсона.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський спільно з начальником управління освіти Херсонської міської ради Юрієм Ніконовим подякували малечі за їхні старання, поздоровили та вручили маленьким талантам грамоти та подарунки, і закликали їх приймати участь у наступних конкурсах.

Батьки та вихователі дитячих садочків, в свою чергу, виразили подяку організаторам за проведення цікавих заходів та заохочення дітей,батьків і вихователів об’єднувати зусилля під час спільної творчої праці.