Встановлювати «русскій мір» на Херсонщині смертельно небезпечно

3 недели назад 0

Як повідомила у соцмережах окупаційна адміністрація Херсонської області, у 2023 році на лівобережжі встановлено 18 тисяч комплектів супутникового телебачення «Русскій мір», з них третина вже навіть працює. Мешканцям населених пунктів з поганим ефірним покриттям, окупанти і далі обіцяють насаджувати пропаганду безкоштовно, а от іншим за це ще і доведеться заплатити.

Якщо нерозумний громадянин захоче обміняти супутникову тарілку, через яку безкоштовно дивиться українські телеканали, на «Русскій мір», йому потрібно буде доплатити 4400 рублів.Якщо жзахоче придбати його безобміну, за «Русскій мір» треба буде викласти 13000 рублів! Проблема лише у кадрах. Мало бажаючих встановлювати обладнання для роспропаганди. Крім того, це ще і смертельно небезпечно.

Про смерть монтажника повідомило окупаційне мінцифри області. Мовляв, встановив він у Ольгиному Горностаївського «муніципального округу» антени з тюнерами, і поїхав додому. Але біля Заводівки був на смерть вбитий дроном. Окупанти,звісно ж, обвинуватилиу цьомуЗСУ,
але чи додасть це бажання іншим нерозумним громадянам ризикувати життям за те, щоб мешканці окупованого краю побачили на телеекранах Соловйова і Сімоньян?

Богдан СТРАЖАК,