У Херсоні з понедiлка тролейбуси можут не вийти на лiнiї

7 лет назад 0

«З понеділка в Херсоні можуть зупинитись тролейбуси», — про це написав директор КП «Херсонелектротранс» Єгор Устинов на своїй сторінці в соцмережі.

Причиною він називає те, що «Херсонэлектротрансу» із-за зриву вчорашньої сесiї міськради Херсона не виділив 8 млн. грн. на компенсацію проїзду пільговиків.

За словами Устинова, «на підприємстві вже буде затримана виплата зарплати за попередній місяць, і це в кращому випадку, в гіршому – просто не виплачена! За рахунок чого ми будемо оплачувати спожиту електроенергію – теж велике питання. А як ви знаєте, «Херсонобленерго» чекати не буде!

Тому профспілковий комітет і робочий актив МКП «Херсонелектротранс», що спостерігав онлайн за ходом сесії, до мого повернення вже прийняв рішення про припинення з понеділка, 10 липня, роботи підприємства.

Працівники «Херсонэлектротранса» не виведуть тролейбуси на маршрути, поки на рахунок підприємства не надійдуть прострочені платежі не буде закладена сума компенсації на наступний період. Свої вимоги вони виклали у зверненні до мера».