Англомовні херсонці допомогли налагодити зв’язок Нью-Йорк-Одеса

6 лет назад 0

Під час Kherson Speaking Space американському підприємцеві надали швидку мовну допомогу.

Бізнесмен з Нью-Йорка прийшов на Kherson Speaking Space в смарт-кафе «Шкаф», щоб отримати допомогу англомовних херсонців!

 

Девід, власник ресторану і автомобільного бізнесу в Нью-Йорку, приїхав в Херсон і розшукував в інтернеті англомовну людину, яка зможе записати його на прийом до лікаря в клініці Одеси. Вже цілий тиждень він не міг поговорити з лікарем, так як в клініці ніхто не розмовляє англійською.

А в Херсоні йому теж ніхто не міг допомогти: в його готелі співробітники погано говорили англійською, в магазинах і супермаркетах з ним теж ніхто не міг нормально поговорити, а перехожі на вулицях (і дорослі, і молоді) теж відмовлялися підтримати розмову. «У вас же в школі вивчають англійську, чому ніхто нею не говорить?», — зазначив він під час розмови з Ольгою Васильєвою, організатором Kherson Speaking Space.

 

Девід вже почав впадати у відчай, тому що в Україну приїхав всього на місяць, а йому потрібно ще встигнути зробити операцію. Знайшовши в інтернеті інформацію про проведення Kherson Speaking Space в смарт-кафе «Шкаф» він прийшов, сів за барну стійку і розговорився з офіціантами. А пізніше до стійки підійшов зробити замовлення Alexan Kulbashian, канадець, який живе в Херсоні вже два роки, член БА «МИ-ХЕРСОНЦІ» та учасник Speaking Space. Вони розговорилися, Алексан запросив Девіда за стіл до інших учасників та познайомив з Ольгою.

 

Ольга Васильєва допомогла Девіду зв'язатися з доктором і вже зараз він поїхав до Одеси.

інф. БА МИ-Херсонці