Без світла лишаються 56 населених пунктів в Херсонській області

2 года назад 0

Внаслідок виходу активного циклону в Україні, через ускладнення погодних умов, сильних поривів вітру, значних опадів у вигляді мокрого снігу, що спричинило падіння дерев і гілок на лінії електропередач, налипання на них снігу та ожеледі, призвело до їх пошкодження та обривів. Станом на ранок 29 грудня 2021 року на території Херсонської області знеструмленими залишаються 56 населених пунктів повністю та 9 населених пунктів частково. Про це повідомляє пресслужба АТ Херсонобленерго.

Найбільше постраждали територіальні громади, розташовані на території обслуговування Східного, Північного та Центрального регіональних управлінь розподільних мереж.

Енергетики Товариства працюють в екстреному режимі та докладають максимум зусиль, щоб оперативно ліквідувати наслідки негоди та повернути електропостачанням до населених пунктів.

Наразі у ліквідації аварії задіяні 31 оперативно — виїзна бригада, 42 одиниці техніки та механізмів та 86 працівників Товариства.

Просимо мешканців знеструмлених сіл та міст з розумінням віднестися до надзвичайної ситуації. Подекуди роботи ускладнюються значним обледенінням мереж та важкодоступними місцями аварій.