Благодійники зі США замінили майже 3000 вікон у пошкоджених будівлях на Херсонщині

2 месяца назад 0

У пошкоджених будівлях п’яти громад Херсонщини встановили майже три тисячі вікон завдяки благодійному американському фонду Global Empowerment Mission (GEM).

Як передає , про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Зустрівся з представниками благодійного Фонду Global Empowerment Mission. Команда GEM продовжує підтримувати мешканців Херсонщини. Волонтери американського фонду давно стали друзями для місцевих жителів» , — написав Прокудін.

За його словами, вони продовжують доставляти гуманітарну допомогу навіть у найнебезпечніші населені пункти. В області працює «Віконна програма» та програми із забезпечення питною водою й генераторами.

Як зазначається, у пошкоджених житлових будинках та соціальних закладах Високопільської, Дар’ївської, Херсонської, Нововоронцовської та Чорнобаївської громад встановили майже три тисячі вікон.

Прокудін подякував благодійникам за те, що вони оперативно реагують на запити, адже регіон щоденно перебуває під обстрілами, через що потреби зростають.

Також він розповів, що під час зустрічі обговорили можливість надання продовольчої допомоги для переселенців з Херсонщини, які тимчасово проживають в Кропивницькому. Уже незабаром у цьому місті відкриють черговий гуманітарний хаб.