Де на Херсонщині можна сховатися від холоду

2 года назад 0

У зв'язку з низькими температурами, Херсонське обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій нагадує, що майже в усіх громадах працюють пункти обігріву.
На території Бериславського району визначено 45 місць.
У Милівській, Новорайській, Тягинській територіальних громадах це амбулаторії загальної практики – сімейної медицини та фельдшерські пункти. Так само — у Бериславській ТГ, але можна обігрітися також у приміщенні місцевого комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). У Борозенській ТГ — це лікарня та адмінбудівлі на території сіл. На території інших громад району пунктами обігріву визначено приміщення старостатів та адміністрацій.
На території Генічеського району — 30 приміщень.
Найбільше — у Новотроїцькій ТГ. Там можна врятуватися від переохолодження в місцевому територіальному центрі соціального обслуговування, у центрі інтегрованої соціальної служби та в будівлях 18 старостатів.
У Нижньосірогозькій ТГ пунктами обігріву також визначено територіальний центр соціального обслуговування та приміщення 7 старостатів.
Іванівська громада надає такі послуги лише в місцевій лікарні, а Генічеська — у районному будинку культури.
На території Каховського району — 46 пунктів. Переважно це теж приміщення лікарень, амбулаторій, ФАПів, адміністрацій, старостатів. Але, крім того, — клуби та будинки культури сіл Антонівка, Дубівка, Костянтинівка, Червона Поляна, Чаплинські селищний будинок творчості дітей та юнацтва, Центр соціальних послуг, Територіальний центр соціального обслуговування.
Скадовський район — 20 пунктів обігріву в будівлях адміністрацій, старостатів та закладів охорони здоров'я.
На території Херсонського району — 43. Безпосередньо у Херсоні значаться два місця обігріву: стаціонарний, за адресою просп. Адмірала Сенявіна, 128, — це Церква Сорока мучеників Севастійских; та мобільний (намет) — біля Церкви Христа Спасителя на просп. Св. Кирила та Мефодія, 16а.
Інші громади району, крім Дар’ївської, готові зігрівати людей в адмінбудівлях, старостатах, клубах та навіть бібліотеках. А Дар'ївська громада жодного місця обігріву не визначила.
Повний перелік пунктів обігріву в області та адреси їх розташування можна подивитися тут.
"Вгору"