День захисників і захисниць України: привітання зі святом

3 года назад 0

Традиційно поповнюємо ваші запаси корисної інформації. Зараз на черзі свято, що викликає неабиякий інтерес у всіх українців. Це День захисників і захисниць України. Із задоволенням публікуємо привітання зі святом, якими ви можете подякувати тим, хто охороняє наші кордони і стоїть на варті суперенітету.

Оценка  — 4.5 из 5 возможных на основе 2 голосовНагадаємо, День захисників і захисниць України — державне свято України, що відзначається 14 жовтня. Також цього дня святкують Покрову Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Започатковано День захисників і захисниць України  14 жовтня 2014 року президенським указом. З 2015 року є державним святом і неробочим днем. Цього року, 14 липня 2021 року, Верховна Рада України перейменувала свято на "День захисників і захисниць України". Колишня назва — День захисника України.

Щоб ви могли привітати всіх причетних зі святом, ми публікуємо привітання з 14 жовтня — Днем захисників і захисниць України.***
Якщо ти стоїш в строю,
Пам'ятай Батьківщину свою,
Пам'ятай: син ти і солдат.
На тебе завжди дивляться
Наші пильні очі,
Наші добрі серця.
І на все тобі відповідь —
Найдорожче нашої Батьківщини
На світі немає!
***
З Днем захисника тебе!
Небо завжди голубе,
Буде хай над головою
І красою степовою
Любувався, щоб завжди
Не стрічав, щоб ти біди.
Був веселим і відважним,
Сильним, мудрим і поважним!
***
Воїне, лицарю славний,
Ти зброю тримаєш в руках,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не зазіхав ворог.
Будь мужній і будь достойний
Ти слави своїх батьків,
Відважний вкраїнський воїне,
Нащадку славних козаків!
***
Зі святом державним тебе привітаю!
Відваги й наснаги тобі побажаю!
Досягнень високих і здійснення мрій
Побільше життєвих і світлих надій!***
Героям країни,
Воїнам світла –
Захисникам України,
Що мужньо боронять нас
Від супостата,
Ні танком ні градом
Вас не залякати.
Всім тим що життя
Не шкодують віддати –
Низький вам уклін,
І велика подяка!***
Спасибі тобі, друже, що зберіг
Любов у серці до свойого краю
Попри всі чвари… Та я точно знаю,
Що ти по-іншому б не зміг!
Для перемоги все зробить зумій
У цей важкий для України час!
Ти вистоїш за себе і за нас,
Спасибі тобі, друже, що живий!
***
Mи, нaщaдки cлaвниx зaпopoжцiв, oкyпaнтaм вyxa нaдepeм!
З нaми пpaвдa, i ми пepeмoжцi, piднy зeмлю ми oбepeжeм!
З ДНЕМ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ!
***
З Днем захисника і захисниць вітаємо!
Від біди сім’ю оберігай,
Та не забувай, що ми ще маємо,
Наш прекрасний український край!
***
Вітаю всіх чоловіків і жінок — захисників та захисниць України. Поки є герої, що захищають мирне майбутнє наших дітей від ворога, ми обов’язково переможемо. Молимось за вас, воїни України! ***
Я хочу від усього серця привітати наших чоловіків та жінок з Днем захисника і захисниці України, і побажаю вам і вашим близьким доброго здоров'я, щастя і благополуччя, нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість до своєї України.
***
Дозвольте привітати Вас зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра — Днем захисників і захисниць України. Це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це — свято України. Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов'ю, а робота приносить лише задоволення!
***
Прийміть найщиріші вітання з Днем захисників і захисниць України! Це свято має особливе значення. Воно нагадує про громадянський обов'язок і важливе людське призначення. Наш святий обов'язок — зберегти мир і злагоду в суспільстві і на землі. Бажаємо Вам доброго здоров'я, щастя, благополуччя і всього самого світлого і прекрасного!
***
Вітаємо Вас із Днем захисників та захисниць України! Це справжнє свято мужності, самовідданості й благородства, якими володіють справжні захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто має високе звання захисника та захисниці України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам, батькам та матерям та зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам!
***
З великою радістю я вітаю Вас з Днем захисників і захисниць України. Напевно, багато хто сьогодні скаже Вам, що це Ваше професійне свято. Але ж служіння Вітчизні — це більше, ніж професія. Це — величезна любов, сила волі й патріотизм. Від усього серця бажаю Вам стійкості, мужності, успіхів, матеріального благополуччя, любові, миру і добра!hochu.ua

Фото: відкриті джерела у мережі