Депутати планують перетворити пустир за костелом на сквер

3 года назад 0

Депутати Херсонської міської ради планують надати статус скверу території зони зелених насаджень, орієнтовною площею 0,35 га, розташованій у Херсоні по вул. Суворова, між будівлями № 38 та № 40.

Про це йдеться у проєкті рішення.

Мова йде про пустир між костелом, руїнами іспанського консульства та будівлею УКСа.

В разі прийняття цього рішення, департамент містобудування, архітектури та земельних ресурсів міської ради має провести інвентаризацію земель під вказаною територією, для встановлення меж скверу, а комунальне підприємство «Парки Херсона» Херсонської міської ради забезпечувати утримання об'єкта.

Назви у скверу поки не буде.

Передбачається, що комісія з підготовки та внесення на розгляд міської ради питань щодо найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, парків, скверів, мостів та інших об'єктів, розташованих на території Херсонської міської територіальної громади, спільно з департаментом у справах масової інформації та зв'язків із громадськістю міської ради мають організувати збір та розгляд пропозицій громадськості щодо найменування скверу та, з урахуванням результатів громадських обговорень, підготувати проєкт рішення міської ради про найменування скверу.

Мост