Держспецзв?язку інформує про роботу мобільних мереж 11 березня

2 года назад 0

Оператори мобільного зв?язку та інтернет-провайдери в Україні продовжують надавати послуги електронних комунікацій. У Херсоні покриття Київстар становить 96%, Vodafone – 93%, Lifecell – 82%.

Критична інфраструктура АТ “Укртелеком” працює. Через низку пошкоджень магістральних ліній був тимчасово відсутній доступ до інтернет-послуг у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Надання послуг – уже відновлено у Запорізькій області, роботи з відновлення у Херсонській та Миколаївській областях завершуються. Також, оператор зняв обмеження швидкості доступу до інтернету в усіх областях, окрім Сумської – там пріоритет надається на критичні потреби ЗСУ та об?єктам критичної соціальної інфраструктури.

Загальна кількість регіональних вузлів зв’язку, що працюють – 75%.Системи оперативно-технічного управління комунікаційними мережами продовжують функціонувати у режимі управління під час воєнного стану, яке здійснює Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій при Державній службі спеціального зв?язку та захисту інформації України.