Для депутатів Олешківської районної ради це справа честі

4 года назад 0

Так визначив завдання завершення реконструкції Інклюзивно-ресурсного центру в Олешках голова районної ради Павло Потоцький.
Готуючись до пленарного засідання 50 сесії Олешківської районної ради, члени бюджетної комісії ретельно опрацьовують напрямки використання коштів районного бюджету.
Депутати невідкладно вивчають відповідні документи, проекти рішень, фінансові плани, аби раціонально та ефективно використати кожну копійку, зароблену районною громадою. А на останньому засіданні комісії ще й прозвучала низка питань щодо завершення ремонтних робіт Інклюзивно-ресурсного центру.
Сьогодні, 11 червня цього року, голова районного органу місцевого самоврядування Павло Потоцький з заступником Костянтином Бугановим та представником постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів Людмилою Шелудько черговий раз відвідали приміщення центру, реконструкція приміщення якого наразі триває і потребує ще додаткового фінансового вливання.
Депутати уважно оглянули заклад, виявили, що необхідно ще встановити сантехніку, постелити лінолеум, закінчити ремонт стелі, зробити вимощення, підключити електрику тощо.
Народні обранці Олешківської районної ради, усвідомлюючи необхідність всебічного розвитку дитини з особливими потребами, постійно переймається встановленням інклюзивної освіти у нашому краї.
« Залишився один крок до завершення ремонтних робіт. Розуміємо, що районний бюджет – не бездонна діжка та ще й наповнення його під час COVID-19 пригальмувалося, але винайти фінансовий ресурс для закінчення реконструкції даного закладу – справа честі не тільки кожного депутата Олешківської районної ради.
Закликаю голів сільських, селищної, міської рад та обєднаних територіальних громад звернути увагу на це питання і взяти участь у співфінансуванні », – заявив Павло Потоцький, підсумовуючи результати обстеження стану будівлі ІРЦ.
Нагадуємо, що за 3 роки існування Олешківського ІРЦ на реконструкцію його будівлі ними виділено 1 206 000 грн.За матеріалами Олешківської районної ради