До Новотроїцької громади на Херсонщині чомусь підрядники не йдуть

3 года назад 0

Ще у травні місяці поточного року з обласного бюджету до бюджету Новотроїцької селищної ради за сприяння депутата Херсонської облради Дереніка Мелконяна було надано субвенцію в розмірі 600 тис. грн. для заміни вікон в Чкалівській загальноосвітній школі.
Планувалося, що до 1 вересня вікна будуть встановлені. Однак підрядники, дефіциту яких в Херсонській області не спостерігається, чомусь не поспішають працювати в Новотроїцькій громаді.
Центр обслуговування закладів освіти Новотроїцької селищної ради двічі оголошував тендер, але достатньої кількості бажаючих не виявилося і замовник отримав право провести закупівлю без тендера.
На «новотроїцьку аномалію» звернув увагу депутат Херсонської обласної ради Деренік Мелконян, який сприяв залученню коштів і наполягав на тому щоб кошти були використанні прозоро і ефективно. Після того як питання потрапило під контроль місцевих депутатів центр обслуговування оголосив третій тендер, термін подачі пропозицій якого закінчується 3 вересня.
Тож в Новотроїцьку чекають на підрядників, які запропонують найвигідніші умови співпраці, а контроль місцевих депутатів буде сприяти прозорому та ефективному використанню коштів платників податків.
Артем ТРОЇЦЬКИЙ